Rabo Clubkas Campagne

De Rabobank stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen mogen van 9 februari t/m 28 februari hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Stemmen

Alle leden van de Rabobank ontvangen begin februari 2019 een stemkaart. Tussen 9 februari en 28 februari brengen zij via deze website hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas.

Natuurlijk kan je op DWS Stemmen!

Wij willen natuurlijk graag dat je op DWS stemt. Met de bijdrage maken we sport, spel en recreatie voor mensen met een beperking mogelijk. Dit jaar bestaan we al 50 jaar! We organiseren dan ook extra activiteiten dit jaar zoals een tripje naar attractiepark Drouwenerzand, een jubileumfeest, een triatlon en als klap op de vuurpijl een groot “Knoop op Knaol” gala in Geert Teis. Om dit alles zo laagdrempelig mogelijk te houden kunnen we uw stem goed gebruiken. Stemmen kan dan ook hier: Stem op DWS Stadskanaal  Dank voor uw stem!

Nog geen lid?

Via internetbankieren of mobiel bankieren kunt u eenvoudig zien of u lid bent van de Rabobank Zuid en Oost Groningen. Dit staat onder profiel en dan bij de contactgegevens. Navragen bij de bank kan natuurlijk ook.

Wilt u in 2019 meestemmen? Vraag dan uw lidmaatschap aan vóór 27 februari 2019.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s