Zwemwedstrijden

Voor de komende periode staan er twee zwemwedstrijden op het programma. De clubkampioenschappen op 12 februari in het Pagecentrum. Daarnaast organiseren we 2 maart onze wedstrijd voor de Brug provincie Groningen. In het Pagecentrum is er geen mogelijkheid om op zaterdagmiddag een zwemwedstrijd te organiseren. We moeten daarom uitwijken naar Winschoten, zwembad de Watertoren.

Voor de 2de keer organiseren we onze eigen clubkampioenschappen in het Pagecentrum. Vorig jaar was het een groot feest met alleen maar winnaars en heel veel medailles. Ben jij er dit jaar ook weer bij? Het is de bedoeling dat iedereen mee doet, ook als je in het ondiepe zwemt. Neem alle supporters mee! Wanneer: 12 februari 2019 Hoe laat: 19:00-20:00

Zaterdag 2 maart 2019 organiseren we een zwemwedstrijd voor  zwemmers met een verstandelijke beperking die aangesloten zij bij een van de regio`s van De Brug.

  • Wanneer: Zaterdag 2 maart 2019                                               
  •  Waar: zwembad de Watertoren in Winschoten
  • Start 14:00 uur

Deze zwemwedstrijd wordt eens in de 2 jaar georganiseerd. Er zullen bij benadering ruim 100 zwemmers aan deelnemen van 8 verschillende verenigingen.

Er nemen zwemmers deel uit de Regio Noord Groningen, Regio Stad Groningen, Regio Westerkwartier, regio Hoogezand, Regio Oldambt, regio Veendam en DWS Stadskanaal, allen uit Groningen. Daarnaast Flotar uit Drenthe en Activo uit Friesland.

We hopen dat U eens een kijkje wilt nemen bij onze wedstrijd om te zien op welke wijze deze zwemmers genieten van hun sport. Wij horen graag of  aanwezig kunt zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s